Aflossingsvrije hypotheek Annuiteitenhypotheek Bankspaarhypotheek Beleggingshypotheek Levenhypotheek Lineaire hypotheek Spaarhypotheek
Ga naar de hoofdpagina
Wat is een annuiteitenhypotheek?  Rente annuiteitenhypotheek  Berekenen annuiteitenhypotheek  Belastingen en hypotheekrenteaftrek  Voordelen en nadelen  Laatste hypotheeknieuws

Disclaimer en informatie over onze werkwijze

Deze site is gemaakt en wordt onderhouden door Triami Media BV uit Utrecht (Nederland). Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van bronnen, die wij betrouwbaar achten.

Overname of vermenigvuldiging van de op deze site verstrekte informatie is - anders dan uitsluitend voor privégebruik - alleen toegestaan indien vooraf schriftelijke toestemming van Triami Media BV is verkregen.

Triami Media BV besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Onjuistheden zijn echter niet uit te sluiten. Triami Media BV en de aan haar gelieerde ondernemingen, dataleveranciers en andere toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van:
  • onjuistheden;
  • onvolledigheden;
  • problemen veroorzaakt door het verspreiden van informatie via internet;
  • technische storingen.
Deze website is puur bedoeld als informatiebron. De informatie op deze website is van algemene aard en geen persoonlijk advies. Indien u op basis van de informatie op deze website de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk voor de gevolgen daarvan.

Triami Media BV is een publisher van financiële data. Wij zijn geen financiële instelling, hebben geen adviseurs in dienst en bemiddelen niet in financiële producten.

U kunt indien gewenst via deze site wel contact opnemen met een hypotheekadviseur die u verder kan helpen. Daarvoor werken wij samen met NHP uit Waddinxveen. De adviseurs van NHP kunnen u adviseren en helpen een hypotheek af te sluiten. Dit werkt als volgt: op het moment dat u in de hypotheekrentevergelijking op een aanvraag link klikt, verwijzen wij u direct door naar een pagina op de website van NHP. U kunt vervolgens eenvoudig in contact komen met een hypotheekexpert van NHP. Alle mogelijke vervolgstappen komen geheel voor de verantwoording van NHP. Voor deze samenwerking ontvangen wij een beheervergoeding van NHP.

De hypotheekrentes zoals u die op deze website aantreft, worden bijgehouden door HomeFinance. Wij tonen dus alleen de producten die HomeFinance in de database heeft zitten. HomeFinance streeft erna om de getoonde vergelijkingen zo compleet mogelijk te maken, maar neemt niet alle hypotheekproducten op. Op deze pagina vindt u meer informatie over de wijze waarop de vergelijking tot stand komt (zie bij het onderdeel "Vergelijkingen en samenwerkingen" het onderdeel Hypotheken voor meer informatie). HomeFinance controleert iedere werkdag - deels geautomatiseerd, deels handmatig - de rentes van alle getoonde hypotheekproducten.

Op deze site wordt gebruik gemaakt van van cookies.

In geval van vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via .

Triami Media BV stelt het op prijs indien onjuistheden op deze website aan haar worden gemeld: .

Rente annuiteitenhypotheek
periode nhg 60% 80% 100%
1 jaar 2,70% 2,75% 2,85% 3,33%
5 jaar 3,45% 3,55% 3,65% 4,00%
10 jaar 3,61% 3,78% 3,90% 4,11%
15 jaar 3,85% 3,98% 4,06% 4,30%
20 jaar 3,84% 4,05% 4,11% 4,35%
rente per: 30-09-2022
overzicht van alle rentestanden
Meer websites over rente:
Hypotheekrente overzicht
Internetsparen, deposito
Internationale rentes zoals Euribor